Cauta sejur
Tryp Barcelona Aeropuerto

Tryp Barcelona Aeropuerto

Descriere hotel

Grupul SOL MELIA a fost infiintat in anul 1956, in orasul Palma de Mallorca si, in prezent, ocupa primul loc in Spania, atat in sectorul municipal, cat si in cel de plaja. Grupul SOL MELIA ocupa locul 3 in Europa si locul 12 in lume, fiind lider in sectorul hotelier al Americii de Sud si Caraibelor, fiind alcatuit din 350 hoteluri, in 30 de tari ale lumii.
SOL MELIA HOTELS & RESORTS cuprinde 6 marci diferite: Melia Hotels & Resorts, ME by Sol Melia, TRYP Hoteles, Paradisus Resorts si Sol Melia Vacation Club. Fiecare din brand-uri este conceput in scopul de a satisface nevoile clientilor care valorifica, in hotel, nu numai situarea avantajoasa si infrastructura bine pusa la punct, dar si calitatea serviciilor, fara de care nu este posibila o vacanta reusita.
In Barcelona, grupul SOL MELIA dispune de 3 hoteluri, care se diferentiaza prin pozitionare, si care sunt create pentru diferite categorii de turisti.

Hotelul TRYP BARCELONA AEROPUERTO 4* se deosebeste prin arhitectura si design, fiind recomandat turistilor de transit, care au ales sa-si petreaca ultima noapte a vacantei in Barcelona, inainte de plecarea spre casa. Hotelul este situat aproape de aeroport, si ofera transit gratuit in ziua sosirii si plecarii.

Tabel preturi 

Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat