Statiune Tel Aviv Miracolul Israel

Tel Aviv

Tel Aviv - Jaffa, oraşul care nu doarme niciodată
Tel Aviv-Jaffa este capitala Israelului, un oraş de coastă situat în inima celei mai mari metropole a ţării. Numele de Jaffa care îi este asociat desemnează vechiul oraş arab cu care a fuzionat în 1950.
Adesea, este supranumit -oraşul care nu doarme niciodată" pentru a marca dinamismul său şi atmosfera tolerantă, ambianţa plăcută în profida conflictului acerb care macină sistematic Orientul Apropiat.
Tel Aviv se întinde pe 14 km lungime de-a lungul coastei mediteraneene. Este mărginit la nord de râul Yarkon şi de locurile şic de la Hertzliya şi Ramat Hasharon. La est, este despărţit de oraşul Givatayim şi de Raman Gan, sediul bursei diamantului, prin autostrada Ayalon de la numele altui râu care o mărgineşte.
Mai la sud, Tel Avivul se pierde pur şi simplu în oraşele Bat Zan şi Holon. Populaţia oraşului propriu - zis numără 392.000 de locuitori, ceea ce face din acesta al doilea cel mai mare oraş din Israel, în urma Ierusalemului (760.000 de locuitori) şi surclasând Haifa (265.000 de locuitori), aflat puţin mai la nord.
Zona metropolitană a Tel Aviv-ului, numită comun -Gush Dan".

HOTELURI


Link Travelio

Teztour Membru Anat