Stiri

Nisipurile de Aur sunt pe jumătate pline

Aproape 50% din capacitatea de cazare în Nisipurile de Aur este deja rezervată

Imagine„Rezervările Early Booking din stațiunea Nisipurile de Aur au crescut cu peste 30% în 2011 față de aceeași perioadă a anul precedent”, a concluzionat  cotidianul Farul Mării Negre (Cernomorski Far).  Aproape jumătate din capacitatea stațiunii pe anul în curs este deja rezervată, înainte de închiderea perioadei de reduceri timpurii. Tarifele de  Early booking  sunt reduse cu 25-30% față de tarifele de listă din sezon”, a declarat George Shterev, președinte al Uniunii Hotelierilor din Nisipurile de Aur.

Evenimentele din Egipt şi Tunisia au avut ca efect redirecţionarea celor mai mari tour-operatori pentru sejururi pe același palier de tarif pe litoralul bulgăresc. Reducerile de tarife  în 2010, datorate crizei economice a crescut fluxul de turişti, asigurând, în același timp, un sezon de succes, însă aceste măsuri nu au generat simultan și o creştere a veniturilor ”, a adăugat Shterev.

Tour - operatorii germani sunt liderii solicitărilor pentru ofertele de Early booking confirmate. Pentru 2010, cele mai multe nopţi de cazare au fost rezervate  de piața rusească, urmate de cea nemțească, românească, poloneză şi britanică.

 


Link Travelio

Teztour Membru Anat