Stiri

Egiptul o vrea pe Oprah!

Imagine

Noul ministru al turismului din Egipt, Mounir  Fakhry  Abdel  Nour, a anunţat că a invitat o serie de actori de renume mondial şi oameni importanţi din mass-media pentru a organiza spectacole şi diverse evenimente de divertisment la Cairo Tahrir Square. Printre aceştia fiind şi Oprah Winfrey, gazda a unor emisiuni de divertisment din Statele Unite ale Americii.

Abdel Nour a făcut acest anunţ sâmbătă - în timpul unei conferinţe de presă, la care au participat de asemenea Hussein Massoud, şeful executiv al Egypt Air Holding Company, şi Amr  Al-Ezabi, directorul autorităţii egiptene de turism.

Ministrul a subliniat faptul că Egiptul nu va deveni o destinaţie ieftină, care oferă programe turistice la preţuri scăzute.

El a destăinuit că avea de gând să invite utilizatorii tineri de Facebook şi turiştii străini pentru a face publicitate destinaţiilor turistice din Egipt. Totodata a adăugat că ministerul său intenţionează să ia parte la expoziţiile şi conferinţele de turism pentru a promova Egiptul, în special partea fascinantă a ţării sale după succesul avut al revoluţiei pro-democraţie.

Între timp, Massoud a declarat că EgyptAir intenţionează să crească numărul zborurilor sale în Italia, prima ţară care îşi invită cetăţenii să reviziteze Egiptul. Din coincidenţă, Italia este prima destinaţie în istorie unde EgyptAir a zburat.

El a menţionat că în prezent sunt 23 de zboruri pe săptămână spre Roma, Milano şi Catania, şi că începând cu 17 martie vor fi organizate zboruri suplimentare pentru toate destinaţiile turistice din Egipt.

 

Sursa: almasryalyoum.com

 


Link Travelio

Teztour Membru Anat