oferte speciale

Concurs Facebook 5000Statiune St. Vlas-Dinevi Bulgaria

St. Vlas-Dinevi

St. Vlas este situat la poalele pantei de sud ai muntii din apropierea litorarului Mării Negre. Localizarea Sf. Vlas între munte şi mare face climul foarte potrivit pentru tratarea diferitelor boli. Localizarea aceastei staţiuni litorale de asemenea il pune pe una dintre cele mai cautate si mai aglomerate zona turistica din Bulgaria.

St. Vlas este un frumos oraş de pe litoral, cu aproximativ 3000 de locuitori, situat la doar 5 km de nordul staţiunii Sunny Beach şi la 9 km de Nessebar.

În prezent, oraşul este staţiune de înaltă clasă, cu propriul sau port de yahturi, cele mai bune baruri şi restaurante, cluburi de noapte cele mai moderne, cele mai luxoase hoteluri şi zone de pietoni. Acest lucru face o destinaţie preferabila pentru turiştii care doresc să se bucure de o priveliste de munte frumoasa si sa se distreze la plajă.

Condiţiile naturale ale muntelui, padurii, marii şi pozitia sudica cu care se confruntă versanţi, fac aerul extrem de sănătos fiind potrivit pentru relaxare si tratamentul diverselor boli.

Orasul este renumit, de asemenea si cu portul de yahturi Marina Dinevi, care ofera tot ce au nevoie pasionatilor de bărci fpentru a se bucura deo vacanta de vara de neuitat. Oamenii pot închiria sau cumpăra Yaht. Echipa de profesionisti in consultanţa vă vor oferi servicii impecabile.

HOTELURI


Link Travelio

Teztour Membru Anat