oferte speciale

Concurs Facebook 5000Statiune Sarafovo Bulgaria

Sarafovo

Sarafovo este unul dintre cele mai noi cartiere ale orasului Burgas, cel mai mare oras din sud-estul Bulgariei, centru turistic si commercial. Sarafovo mai este denumit si "Beverly Hills-ul Bulgaresc" pentru ca este locul preferat de locuit al persoanelor instarite ale orasului, aici intalnindu-se cele mai frumoase case.

Cartierul este situat la 10 km de centrul orasului Burgas si are o populatie de aproximativ 4000 locuitori in peste 1300 de case. Pozitia sa pe un deal al coastei Marii Negre ofera o panorama deosebita asupra Golfului Burgas si asupra oraselor Pomorie si Sozopol. Dispune, de asemenea de o plaja nepopulata cu nisip.

Combinatia excelenta intre mare, soare si conexiunile convenabile de transport au facut din Sarafovo o statiune atractiva. Numarul de hoteluri si spatii de cazare creste de la un sezon la altul. Acest lucru ofera turistilor posibilitatea de a petrece vacante de neuitat la malul Marii Negre.

Turismul este principala activitate a localnicilor pe timpul verii, numarul populatiei crescand la 10-12000 locuitori. Un avantaj il reprezinta Aeroportul Burgas care se afla la mai putin de 1 km distanta, precum si statiunea Pomorie la doar 7 km. Motivul pentru care regiunea Burgas este cunoscuta in toata lumea este faptul ca aici se ofera conditii pentru toate gusturile.

HOTELURI


Link Travelio

Teztour Membru Anat