Cauta sejur
Pirin Park Hotel

Pirin Park Hotel - Pensiune Completa

Descriere hotel

Pirin Park Hotel, membru al lantului "Sharlopov Hotels", este un vis devenit realitate pentru oricine care doreste să perceapa frumusetea uluitoare a grădinilor sale, cu apă minerală si vederi magnifice.
La inceputul anului 2009, acesta a devenit primul hotel din Bulgaria care a primit un sigiliu de aprobare EUROPE SPA WELLNESS. 

Locatie

Pirin Park Hotel este situat pe pantele de vest a muntelui Pirin, lângă parcul Sandanski Spa si in apropierea resortului climatic - cel mai bun centru de vindecare naturala pentru astmul bronşic din Europa .
Datorita condiţiilor sale excelente pentru SPA şi tratamente climatice, SPA & Wellness de vacanta, de recreere în aer liber, eco, turism montan şi de vânătoare, excursii cognitive, culturale şi istorice, şi datorită profesionalismului ridicat, facilităţi de conferinţă excelente, bucătăria de primă clasă şi de divertisment oportunităţi, de cinci stele Park Hotel Pirin este popular în special pentru evenimente de afaceri de succes, reuniuni, team building-uri şi de sărbători memorabil familie.

Facilitati hotel

Pirin Park Hotel oferă mâncăruri tradiţionale şi specialităţi din bucătăria balcanică - bulgară, sârbă, mâncăruri greacă, turcă, macedoneană şi română, combinate cu bauturi premium şi program muzical. Alte facilitati: centru SPA & WELLNESS si centru medical, piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, fitness, jacuzzi.

Camere

Toate camerele au aer conditionat control individual, televizor prin satelit, conexiune de mare viteză Wife, radio, seif, telefon, mini-bar, baie de lux cu o cadă şi o cabină de duş separată, uscător de păr şi telefon. Există şi camere pentru nefumatori, precum şi camere eco anti-alergice, cu pardoseala speciala. Camerele fie au paturi separate (TWIN) sau pat matrimonial (DBL), cu posibilitatea de cazare a unei terţe persoane pe un pat pliant suplimentar.

Tabel preturi

Tariful include

Cazare cu mic dejun, fitness, piscina, piscina pentru copii, jacuzzi, loc de joaca pentru copi Garden Park, internet, parcare, shuttle bus dus-intors spre centrul orasului.
Tarifele mai sus mentionate SUNT VALABILE PENTRU CAZARI DE LUNI PANA JOI, pentru tarife de weekend de vineri pana sambat, tarifele se majoreaza - solicitati oferta.
Reduceri

Adult in pat suplimentar - 50% reducere
Copil cu varsta intre 4 - 11.99 ani cazat in pat normal - 30% reducere, aplicabil pentru Orice copil
Copil cu varsta intre 4 - 11.99 ani cazat in pat suplimentar - 70% reducere, aplicabil pentru Orice copil

Plati suplimentare

Supliment cina adult in pat suplimentar - 14 EUR / persoana / noapte
Supliment cina copil in pat suplimentar - 7 EUR / persoana / noapte
Supliment pranz adult - 11 EUR / persoana / noapte
Supliment pranz copil - 6 EUR / persoana / noapte
Taxa de statiune - 1 EUR / persoana / noapte


 

Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat