Cauta sejur
NH Sant Angelo

NH Sant Angelo - Mic Dejun

Descriere hotel

Grupul NH HOTELES ocupa locul 3 in Europa, in cadrul hotelurilor municipale, si cuprinde 343 de hoteluri, dispuse in 22 de tari din Europa, SUA si Africa. Hotelurile grupului hotelier NH se remarca printr-un nivel ridicat al serviciilor, prin infrastructura, tehnologie moderna, dar si prin decorarea deosebita care creaza un deosebit confort.
Un alt punct forte al lantului hotelier NH il constituie nivelul ridicat al serviciilor gastronomice. Din anul 2000 grupul este condus de Ferrana Adria care a adoptat un nou concept in a combina restaurantul traditional cu cel modern, in locurile de distractie si agrement.
Grupul NH, lider in sectorul hotelurilor municipale, nu a putut ocoli nici Barcelona, unde detine 15 hoteluri de categoria 3 - 4 stele.

In apropiere de centrul expozitional si de gara feroviara centrala Sants se afla hotelurile NH FORUM -3* si NH SANT ANGELO -3*. Langa cladirile impresionante din epoca moderna ale Barcelonei din sectorul Esample, sunt situate NH PODIUM -4* si NH MASTER -3*.

Tabel preturi 

Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat