Cauta sejur
Mountview Lodge Apart-hotel

Mountview Lodge Apart-hotel - Fara Masa

Locatie

Mountview Lodge este un hotel de trei stele lux de apartamente, a fost construit la sfarsitul anului 2006, la numai 4 minute de telegondola (800m). Este o constructie traditionala din lemn si piatra de munte. Hotelul este deschis pe toata perioada anului si este potrivit atat pentru familisti cat si pentru cuplurii tinere, dar si pentru vizitatori si grupuri organizate, oferind posibilitati nelimitate de distractie si divertisment.

Facilitati hotel

ApartHotelul are lift, alarmă, este supravegheat video. Accesul în apartamente se face cu ajutorul unor cartele. La cerere hotelul vă pune la dispoziţie scaune pentru copii, leagăn, etc.
În apartamente se face zilnic curat. Prosoapele şi lenjeria de pat se schimbă la două zile, iar dacă este necesar în fiecare zi. La Aparthotel Mountview Lodge puteţi să vă relaxaţi la centrul SPA, puteţi savura o băutură la bar sau să gustaţi delicioasele preparate italieneşti la restaurantul „Casa la Italia”. Nu rataţi sala de fitness dotată cu toate echipamentele necesare pentru ca dvs. să rămâneţi în formă.
Hotelul vă mai oferă: saună, baie cu aburi, solar, masaj, jacuzzi, camere pentru terapie cu uleiuri, pietre vulcanice, etc. Servicii: Internet gratuit, room-service, mic dejun continental, englez sau franţuzesc, transport gratuit în centrul oraşului şi spre celelalte hoteluri ce fac parte din lanţul „T Hotels”, lobby-bar, seif, centru business, centru SPA, parcare, cameră pentru depozitarea echipamentelor de schi, grădiniţă, excursii (jeep safari, hiking, paintball, călărie, pescuit, vânătoare, mountain bike, eco-turism cu sau fără ghid profesionist), exchange, spălătorie, curăţătorie, lift, ieşiri de urgenţă, sistem de securitate, alarmă de incendiu, supraveghere video.

Camere

Hotelul dispune de 52 apartamente de lux cu un dormitor, doua dormitoare si studiouri oferind un interior rafinat, elegant si modern in scopul de a va oferi o vacanta fericita. Studiourile au o suprafata de 45 mp si dispun de bucatarie, baie cu dus, uscator de par si terasa.
Apartamentele cu 1 dormitor au suprafata de 60 - 70 mp, un dormitor, living room, bucatarie, baie cu dus, uscator de par, terasa, bucatarie echipata cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde, chiuveta, masina de spalat, filtru de cafea, prajitor de paine; televizor cu program prin satelit, CD&MP3 player, DVD player, mini bar, wi fi internet, masa de calcat, incalzire centralizata Apartamentele cu 2 dormitoare au o suprafata de 100 mp si includ doua dormitoare, living room, baie cu dus, uscator de par, terasa, bucatarie echipata cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde, chiuveta, masina de spalat, filtru de cafea, prajitor de paine; televizor cu program prin satelit, CD&MP3 player, DVD player, mini bar, wi fi internet, masa de calcat, incalzire centralizata.

Structura camere

Studio: 2+1
Apartament 1 dormitor: 2+2
Apartament 2 dormitoare: 4+2

Tabel preturi

Tariful include

Cazarea pe camera.
Plati suplimentare

Taxa de statiune - 1.5 EUR / persoana / noapte


 

Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat