Cauta sejur
Mont Blanc Apart-hotel

Mont Blanc Apart-hotel - Fara Masa

Locatie

Aparthotel Mont Blanc 3 * se află în frumoasa staţiune Bansko din Bulgaria, într-o zonă cu hoteluri şi vile noi, la doar 5 minute de mers pe jos de telegondolă şi de centrul vechi al oraşului care vă aşteaptă cu restaurante, cafenele şi magazine.

Facilitati hotel

Puteţi să faceţi sport în sala de gimnastică, să vă relaxaţi la saună, în jacuzzi sau în camera cu aburi.
În faţa hotelului există parcare cu 8 locuri.
Hotelul dispune de shuttle bus pana la schi lift, fitness, sauna, jacuzzi, solar, spatiu de depozitare a echipamentelor sportive, room service, seif, lift, parcare, garaj.

Camere

Aparthotel Mont Blanc 3 * are patru etaje deservite de lift. Sunt 29 de apartamente cu unul, două sau trei dormitoare. Multe dintre apartamente oferă vedere la munte.

Apartamentele 1 dormitor (60 mp.): pat matrimonial sau doua paturi single, canapea extensibila, vedere catre munti, seif in camera, cu/fara balcon, baie cu dus, uscator de pat, chicineta cu vesela si tacamuri, frigider, radio, televizor, conexiune la internet, podeaua este acoperita cu parchet si gresie, cana electrica, cafetiera, toaster, plita electrica, cuptor, aspirator, masa de calcat si fier de calcat, usa intermediara intre dormitor si living.

Apartamentele 2 dormitoare (80 mp.): pat matrimonial sau doua paturi single, canapea extensibila, vedere catre munti, seif in camera, cu/fara balcon, baie cu dus, uscator de pat, chicineta cu vesela si tacamuri, frigider, radio, televizor, conexiune la internet, podeaua este acoperita cu parchet si gresie(bucatarie), cana electrica, cafetiera, toaster, plita electrica, cuptor, aspirator, masa de calcat si fier de calcat, usa intermediara intre dormitor si living.

Toate apartamentele au canapea în living, măsuţă de cafea, TV cu program prin satelit, TV în fiecare dormitor, sistem stereo cu CD&MP3 player, chicinetă dotată cu frigider, cuptor, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, tacâmuri, masă de călcat, birou, radio.

Tabel preturi

Tariful include

Cazare pe camera.
Plati suplimentare

Taxa de statiune - 1.5 EUR / persoana / noapte


 

Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat