Cauta sejur
Casa Fuster

Casa Fuster

Descriere hotel

Grupul hotelier HOTELES CENTER numara 8 hoteluri de categoria 4* si 5*GL, situate in Barcelona, Badahose, Cordove, Granade, Sevilia si Valencia, cu un total de 1.190 camere.
Hotelurile se remarca prin pozitionarea avantajoasa, o foarte buna infrastructura si calitatea ridicata a serviciilor. Hotelurile, cu profiluri diferite, sunt recomandate atat pentru petrecerea unei vacante, cat si pentru organizarea conferintelor si intalnirilor de afaceri, in sali dotate cu echipament tehnic modern.
Fara indoiala, unul din punctele forte ale acestor hoteluri este bucataria care ofera clientilor cele mai variate si mai gustoase meniuri, fantezia bucatarilor, capabili sa creeze adevarate capodopere culinare, contribuind la reusita vacantei dumneavoastra.

CASA FUSTER -5*GL – este unicul hotel din Barcelona care are statut de monument arhitectonic. Hotelul, renascut dupa renovare, un simbol al Barcelonei moderne, a fost construit de renumitul arhitect catalon Louis Dumeneca si a fost dat in exploatare in anul 1911, fiind socotita cea mai scumpa cladire din oras, datorita materialelor folosite in constructia sa. Hotelul este situat la capatul bulevardului Passeig de Gracia si ofera camere de diferite categorii – de la Standard pana la Grand Suite.

Tabel preturi 

Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat