Cauta sejur
Barcelona Center

Barcelona Center - Mic Dejun

Descriere hotel

Grupul hotelier HOTELES CENTER numara 8 hoteluri de categoria 4* si 5*GL, situate in Barcelona, Badahose, Cordove, Granade, Sevilia si Valencia, cu un total de 1.190 camere.
Hotelurile se remarca prin pozitionarea avantajoasa, o foarte buna infrastructura si calitatea ridicata a serviciilor. Hotelurile, cu profiluri diferite, sunt recomandate atat pentru petrecerea unei vacante, cat si pentru organizarea conferintelor si intalnirilor de afaceri, in sali dotate cu echipament tehnic modern.
Fara indoiala, unul din punctele forte ale acestor hoteluri este bucataria care ofera clientilor cele mai variate si mai gustoase meniuri, fantezia bucatarilor, capabili sa creeze adevarate capodopere culinare, contribuind la reusita vacantei dumneavoastra.

Hotelul BARCELONA CENTER 4*Luxe – situat in localitatea Eixample, la intersectia strazilor Balmes si Mallorca, in apropiere de bulevardul Passeig de Gracia, socotit centrul comercial si de afaceri al capitalei catolice, construit in stil modern, dispune de 132 camere de categoria Standard si Suite.

Tabel preturi 

Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat