Cauta sejur
Barcelo Sants

Barcelo Sants - Pensiune Completa

Descriere hotel

Grupul hotelier BARCELO HOTELS & RESORTS este unul din cele mai mari complexe hoteliere din Spania. Creat in 1931, grupul totalizeaza 100 de hoteluri, dispuse in 15 tari ale lumii.
In Bercelona lantul hotelier BARCELO dispune de trei hoteluri cu caracteristici diferite, avand ca scop satisfacerea unui spectru cat mai mare de clienti – de la oameni de afaceri, pana pana la familiile cu copii care au ales Barcelona ca destinatie de vacanta. in concordanta cu filosofia companiei, toate hotelurile ofera servicii de nivel ridicat si urmaresc dezvoltarea tehnologiilor moderne, modernizandu-si continuu infrastructura.

Hotelul BARCELO SANTS 4*, destinat turistilor de transit, este situat in apropierea garii feroviare centrale a Barcelonei, la 15 minute de aeroport si la 3 ore jumatate de Madrid. Hotelul este preferat si pentru nivelul ridicat al serviciilor de alimentatie in restaurantele «Cantina» si «Bistro». Pe langa cele 377 de camere, hotelul dispune de o sala excelenta de fitness, un complex comercial compus din 35 magazine si parcare pentru 200 de autoturisme.

Tabel preturi 

Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat