Cauta sejur
Barcelo Montserrat

Barcelo Montserrat - Mic Dejun

Descriere hotel

Grupul hotelier BARCELO HOTELS & RESORTS este unul din cele mai mari complexe hoteliere din Spania. Creat in 1931, grupul totalizeaza 100 de hoteluri, dispuse in 15 tari ale lumii.
In Bercelona lantul hotelier BARCELO dispune de trei hoteluri cu caracteristici diferite, avand ca scop satisfacerea unui spectru cat mai mare de clienti – de la oameni de afaceri, pana pana la familiile cu copii care au ales Barcelona ca destinatie de vacanta. in concordanta cu filosofia companiei, toate hotelurile ofera servicii de nivel ridicat si urmaresc dezvoltarea tehnologiilor moderne, modernizandu-si continuu infrastructura.

Hotelul BARCELO MONTSERRAT 4* este situat in afara Barcelonei, la jumate de drum de muntii Montserrat. Cladirea sa luxoasa, construita in stilul modern al zonei Penedes, renumita in toata Spania prin vinurile sale si bucataria aleasa. Hotelul este recomandat iubitorilor de golf, dar si turistilor ce prefera o vacanta linistita, intr-un cadru natural, cu peisaje deosebite. La rezervarea acestui hotel, este recomandat sa inchiriati un autoturism.

Tabel preturi 

Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat