Cauta sejur
Barcelo Atenea Mar

Barcelo Atenea Mar - Mic Dejun

Descriere hotel

Grupul hotelier BARCELO HOTELS & RESORTS este unul din cele mai mari complexe hoteliere din Spania. Creat in 1931, grupul totalizeaza 100 de hoteluri, dispuse in 15 tari ale lumii.
In Bercelona lantul hotelier BARCELO dispune de trei hoteluri cu caracteristici diferite, avand ca scop satisfacerea unui spectru cat mai mare de clienti – de la oameni de afaceri, pana pana la familiile cu copii care au ales Barcelona ca destinatie de vacanta. in concordanta cu filosofia companiei, toate hotelurile ofera servicii de nivel ridicat si urmaresc dezvoltarea tehnologiilor moderne, modernizandu-si continuu infrastructura.

Hotelul BARCELO ATENEA MAR -4*, situat pe prima linie a marii, la 5 minute de noul Centru al Congreselor din Barcelona. Langa hotel se afla o statie de metrou si una de autobuz, care fac foarte comoda deplasarea catre oras. Acest hotel modern si functional ofera servicii individuale fiecarui client si o bucatarie aleasa, in restaurantul principal «El Comedor», specializat in preparate culinare mediteraneene. Toate camerele au vedere spre mare; de asemenea, hotelul dispune 5 sali de conferinte, de pana la 400 persoane, echipate cu tehnologie de ultima generatie.

Tabel preturi 

Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat